Fresh Water - Comercializant dozatoare de apa si purificatoare apaFresh Water este importatorul oficial in Romania al companiei germane, Blue Filters, un important producator european de sisteme de filtrare si tratare a apei. Fresh Water furnizeaza solutii pentru companii sub forma dozatoarelor de apa. Fata de un dozator de apa clasic, cu bidon, dozatorul comercializat de noi este mai mult decat un dozator obisnuit.

Dozatorul de apa - Fresh Water este si un purificator al apei

Dozatorul Fresh Water filtreaza apa printr-o serie de filtre care transforma apa de la reteaua publica intr-o apa plata, perfect curata. Filtrele instalate in dozatorul de apa sunt produse in Germania si asigura o filtrare eficienta a apei.
Avantajele unui astfel de dozator de apa plata sunt lipsa bidonului de stocare a apei care deseori atrage dupa el probleme de depozitare, manipulare si faptul ca pe langa apa foarte rece sau fierbinte, purificatorul are inca o optiune, apa la temperatura camerei.
Prin folosirea unui astfel de dozator de apa plata, scad costurile lunare de intretinere, singurul cost suplimentar fata de chirie, fiind apa, care vine de la reteaua publica, fata de dozatoarele de apa clasice la care se platesc bidoanele de apa, in functie de consum.
Purificatorul de apa Fresh Water se integreaza in spatial oricarei companii iar lipsa bidonului de stocare a apei ii asigura un aspect exterior placut, finisat.

 


dozator apaDozator de apa Fresh Water are functie tripla - racire, incalzire si pastrare la temperatura camerei a apei purificate - si este echipat cu filtre patentate de ultima generatie prin care asiguram apa purificata de inalta calitate.

Dozator ideal pentru

birouri, farmacii, spitale, scoli si gradinite etc

 


1: Dozator Fresh Water New Line
2: Dozator Fresh Water RO
3: Dozator, purificator Fresh Water RO+pompa

Contact Fresh Water

Filtre apa
Made in Germany

  Dozatoare apa