Intrebări frecvente

 

1. Ce puteţi să îmi oferiţi pentru firma mea?
2. Aş vrea să achiziţionez / închiriez un sistem de purificare a apei, dar nu ştiu ce anume se potriveşte pentru compania mea. Mă puteţi ajuta?
3. Ce conţine efectiv, în cazurile mai complexe, sistemul pe care îl instalaţi?
4. Pentru a economisi bani, pot să utilizez dozatoarele de la vechile sisteme de aprovizionare cu apă îmbuteliată?
5. Odată montat purificatorul, va trebui ca cineva să se ocupe de el?
6. Ce elemente consumabile sunt necesare?
7. Ce alte servicii oferiţi clienţilor comerciali?
8. Ce avantaje prezintă închirierea purificatoarelor?
9. Cum comand sistemul? Cum se realizează plata?

 

 

1. Ce puteţi să îmi oferiţi pentru firma mea?
Daraqua are multiple soluţii pentru companii:
• Dacă firma dumneavoastră are puţini angajaţi (sub 20) şi aveţi un spaţiu de recreere sau o chicinetă, puteţi achiziţiona un purificator de apă CW 929C. Citiţi mai multe aici.
• Pentru firmele mai mari, noi vom concepe cea mai potrivită soluţie, în funcţie de mai mulţi parametri precum: numărul de angajaţi deserviţi, dispunerea lor în clădire, tiparul de consum al apei plate (de exemplu, dacă există vârfuri majore generate de o eventuală pauză de masă) şi alţi factori. sus
 

2. Aş vrea să închiriez / achiziţionez un sistem de purificare a apei, dar nu ştiu ce anume se potriveşte pentru compania mea. Mă puteţi ajuta?
Bineînţeles. Avem experienţă în instalarea de sisteme de purificare a apei pentru diverse situaţii, de aceea vom concepe sistemul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Contactaţi-ne acum la info@dozatordeapa.ro sau la telefon 0264 257 037 (L-V între orele 10.00 - 17.00) pentru a programa o vizită de evaluare, fără nicio obligaţie, la sediul firmei dumneavoastră. În urma acestei vizite, vom stabili împreună configuraţia optimă a sistemului şi a reţelei, iar în două zile de la vizita noastră vă vom transmite o ofertă. sus
 

3. Ce conţine efectiv, în cazurile mai complexe, sistemul pe care îl instalaţi?
Modulul principal al sistemului este purificatorul de apă CW 929C.
• Purificatorul trebuie instalat într-un loc cu acces la apă, canalizare şi curent electric.
• În cazul în care dispuneţi de mai multe incinte sau clădiri, vor fi instalate mai multe purificatoare, independente unele de altele, în diverse puncte stabilite împreună cu dumneavoastră.
• Purificatoarele pot fi "publice" (aşezate pe un coridor, acestea deservesc angajaţii din mai multe birouri sau vizitatorii), "private" (aşezate în secretariatul unui birou), destinate sălilor de şedinţe etc.
• Distribuţia apei purificate este independentă pe fiecare purificator.
• In cazul în care doriţi instalarea purificatoarelor în locuri care nu au în apropiere sursa de apă, noi ne vom ocupa de branşamentul necesar alimentării purificatoarelor, în limita a 20 metri. sus
 

4. Pentru a economisi bani, pot să utilizez dozatoarele de la vechile sisteme de aprovizionare cu apă îmbuteliată?
Nu, deoarece purificatoarele noastre nu conţin nicio interfaţă în care apa să fie expusă mediului înconjurător ca în cazul dozatoarelor "clasice", cu bidoane de 19 L.
Tocmai prin faptul că purificatoarele noastre nu folosesc apa îmbuteliată, ele se deosebesc atât de mult de sistemul clasic. sus
 

5. Odată montat purificatorul, va trebui ca cineva să se ocupe de el?
Nu. Purificatoarele nu necesită asistenţă decât atunci când sunt înlocuite filtrele (perioadă ce variază între 6 luni şi 2 ani). sus
 

6. Ce elemente consumabile sunt necesare?
Filtrele sunt singurele consumabile ale purificatoarelor.
După instalare, experţii noştri vor concepe un calendar recomandat de schimbare a filtrelor pe care îl vor onora în mod gratuit în cazul în care aţi optat pentru închirierea purificatoarelor. Dacă aţi achiziţionat purificatorul, vom efectua aceleaşi operaţiuni în baza unui contract de service. sus
 

7. Ce alte servicii oferiţi clienţilor comerciali?
Serviciile Daraqua sunt de cea mai înaltă calitate. Pe lângă înlocuirea filtrelor şi a altor componente necesare obţinerii apei purificate, vă mai oferim:
• Inspecţia periodică a sistemelor, testarea lunară a calităţii apei, precum şi analiza chimică detaliată a apei purificate.
• Curăţarea preventivă a sistemelor de purificare şi distribuţie a apei purificate.
• Relocarea sistemului, sau a unor componente ale sale, atunci când este necesar.
• Instruirea angajaţilor dumneavoastră cu privire la importanţa apei de băut pentru sănătatea umană, şi la alte aspecte legate de alimentaţie. sus
 

8. Ce avantaje prezintă închirierea purificatoarelor?
• Purificatoarele închiriate nu presupun o investiţie iniţială; veţi plăti lunar o chirie în funcţie de sistemul pentru care aţi optat, adică de numărul de purificatoare instalate.
• Spre deosebire de alte soluţii de pe piaţă, costul dumneavoastră nu depinde de cât de multă apă consumaţi, ci numai de numărul purificatoarelor închiriate.
• Chiria plătită include filtrele ce vor fi schimbate periodic precum şi manopera pentru schimbarea acestor filtre.
• Dacă nu sunteţi convinşi de faptul că sistemele noastre de filtrare sunt cea mai economică şi sănătoasă variantă pentru compania dumneavoastră, puteţi adopta varianta de închiriere ca o perioadă de probă.
• Dacă, din motive contabile, nu doriţi să aveţi sistemul de purificare ca un activ, închirierea lui reprezintă cea mai bună soluţie.
Ne rezervăm dreptul ca, în anumite cazuri, să nu oferim opţiunea de închiriere. sus
 

9. Cum comand sistemul? Cum se realizează plata?
Pentru a comanda, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail. Un reprezentant al nostru va face o vizită la firma dumneavoastră pentru a vă detalia oferta noastră şi pentru a nota elementele particulare ale locului în care doriţi instalarea purificatoarelor. După această vizită şi în funcţie de discuţia cu dumneavoastră vă vom prezenta oferta noastră care va include: valoarea sistemului de purificare, valoarea manoperei şi a accesoriilor necesare instalării.
Dacă optaţi pentru varianta închirierii, vi se va indica valoarea chiriei lunare în funcţie de numărul de purificatoare instalate.
De asemenea, vă vom arăta şi demonstra câţi bani veţi economisi, lunar, prin investiţia într-un sistem de purificare a apei de la Daraqua.
După acordul dumneavoastră, vom programa împreună data instalării. Instalarea sistemului se poate face şi în afara orelor de lucru, pentru a nu deranja angajaţii dumneavoastră.
Contractul pe care îl vom perfecta cu firma dvs. este de minim 1 (un) an de zile.
Plata chiriei se va face până în data de 5 a lunii curente, pentru luna care a trecut.
Pentru achiziţia de purificatoare, oferim facilitatea plăţii sistemului în două tranşe, 50% înainte de instalare şi 50% în termen de 30 de zile de la data montării sistemului. sus
 

Dacă aveţi alte întrebări, vă rugăm să contactaţi centrul de relaţii cu clienţii prin e-mail la info@dozatordeapa.ro sau la telefon 0264 257 037 (L-V între orele 10.00 - 17.00).
 

 

Filtre apa
Made in Germany