Despre noi

 

Ştim cu toţii: apa de la robinet nu trebuie băută ca atare, pentru că e poluată cu diverse substanţe chimice, impurităţi mecanice şi microorganisme, iar majoritatea agenţilor poluanţi nu dispar prin fierbere. Adică apa ne poate îmbolnăvi. Mai mult, apa dură contribuie la defectarea prematură a aparaturii casnice care o foloseşte.
 

Din dorinţa rezolvării acestor probleme a apărut Daraqua, brandul unei noi afaceri din cadrul grupului Darara, care oferă clienţilor interesaţi soluţii de tratare şi filtrare a apei, de la cele mai simple sisteme pentru uz casnic până la reţelele complexe de filtrare folosite în plan industrial.
 

Apoi, preocuparea pentru a oferi soluţii de tratare a apei s-a extins şi asupra mediului privat - la urma urmei, de ce să ne bucurăm de apă purificată doar acasă, când petrecem mai mult de o treime din zi la locul de muncă? Aici intervine Fresh Water, divizia Daraqua care se ocupă cu închirierea şi comercializarea purificatoarelor de apă destinate companiilor.
 

Mai mult decât atât, Fresh Water este o garanţie, o promisiune pe care Daraqua o face clienţilor săi actuali şi potenţiali: ori de câte ori veţi vedea simbolul Fresh Water pe un produs, puteţi fi siguri că el corespunde întrutotul standardelor de calitate şi fiabilitate pe care Daraqua le-a stabilit pentru a-şi mulţumi pe deplin clienţii.

 

Filtre apa
Made in Germany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Daraqua Filtre apa!

 

 

 

filtre Blue Filters