Avantaje

 

1. Reduceţi de 500 de ori cheltuielile legate de consumul de apă!
În această perioadă de criză, diminuarea costurilor reprezintă o prioritate pentru orice companie. Cu ajutorul purificatoarelor Fresh Water obţineţi în acelaşi timp două avantaje majore: oferiţi angajaţilor şi colaboratorilor dumneavoastră un serviciu modern şi civilizat, iar cheltuielile se vor reduce considerabil!

 

2. Costuri fixe lunare, indiferent de consum!
Iată un mod extrem de convenabil prin care puteţi planifica şi controla costurile legate de consumul de apă: închirierea unui purificator Fresh Water! Pentru mai multe informaţii, contactati-ne prin email info@dozatordeapa.ro
 

3. Apă perfect curată, direct din reţea!
Purificatoarele Fresh Water sunt dotate cu sisteme de filtrare a apei de ultimă generaţie. Cu ajutorul filtrelor revoluţionare New Line, vă puteţi bucura de toate calităţile apei purificate, la orice oră şi la orice temperatură!

 

4. Fără bidoane!
Bidoanele cu apă sunt grele, incomode, au nevoie de loc pentru a fi depozitate... Scăpaţi de toate aceste neajunsuri! Purificatoarele Fresh Water au un design elegant care se încadrează armonios în orice ambient, ocupă puţin spaţiu, iar alimentarea lor se face direct de la reţea. Ce poate fi mai convenabil?

 

5. Fără bătăi de cap!
Consultanţii noştri vă vor oferi soluţia optimă pentru spaţiul unde doriţi să amplasaţi purificatorul, tehnicienii noştri îl vor monta, igieniza şi schimba cartuşele în mod gratuit. E atât de simplu!

 

Filtre apa
Made in Germany